Hatay AKP Milletvekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Sürpriz nitelik taşıyan ziyarette, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da hazır bulundu.
Ziyarete AKP Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan katıldı. Görüşmede, 6 Şubat depremleri sonrası Hatay’da tamamlanan ve devam eden projeler başta olmak üzere bölgedeki son durum ele alındı.
Ziyarete ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından yapan AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin deprem sürecinin ilk anından itibaren Hatay’ı yakından takip ettiğini vurguladı. Özel açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Cumhur İttifakı’nın kararlı çalışmalarıyla Hatay’da yürütülen projelerin Bahçeli’ye aktarıldığını belirtti.
Abdulkadir Özel, Bahçeli’nin gelinen noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini ve Hatay’ın eskisinden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına olan inancını ifade ettiğini aktardı. Özel, açıklamasında ayrıca Bahçeli’ye misafirperverliği ve ilgisi için teşekkür ederek sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Hatay milletvekillerinin ziyaretine ilişkin değerlendirmesinde, “Halihazırda gelinen noktadan memnuniyet duyuyorum. Hatay’ın eskisinden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına dair inancım tam” ifadelerini kullandı.

