Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Barosu, İskenderun’da Çocuklara Yönelik Şenlik Gerçekleştirdi

Hatay Barosu, çocuklara yönelik

Hatay Barosu, çocuklara yönelik düzenlenen “Dilek Ağacı Şenliği” etkinliğine ev sahipliği yaparak İskenderun’da renkli bir gün gerçekleştirdi. Baro, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı:

23 Nisan haftasında düzenlenen etkinlik kapsamında, Hatay Barosu’nun Çocuk Hakları Komisyonu ve Konya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu işbirliğiyle Limak Konteyner kentte bulunan çocuklara özel bir gün düzenlendi. Etkinlikte, her çocuğa dilekleri ulaştırıldı, yüz boyama etkinlikleri düzenlendi ve çeşitli oyunlar oynandı.

Şenliğe, Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Önceki Başkan Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Komisyon Başkanı Av. Merve Eryılmaz ve komisyon üyeleri Av. Salim Gül, Av. Emircan Güç, Av. Naciye Nur Özgen ve Av. Bahadır Oruç da katılım gösterdi. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Konya Barosu Başkanlığı ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerine teşekkür edildi.

Hatay Barosu, çocukların haklarına verdiği önemi bir kez daha vurguladığı bu etkinlikle toplumun her kesimine seslenmeye devam ediyor. – Adil Yeşildağ*