Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay BŞB İtfaiye personeline ek çalışma ücreti

Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire başkanlığı bünyesindeki personele ek çalışma ücretinin en üst sınırdan verilmesi kararı çıktı

Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye

HBB Başkan Başkan Vekili Fedai Yücedal yönetiminde yapılan meclis toplantısında 50 gündem ve 3 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Meclisin Salı günkü oturumunda: Doğan Holding tarafından İskenderun ilçesi Nardüzü Spor Tesisleri içerisinde kurulması planlanan 110 adet konteynerin hibe edilmesine ilişkin sözleşme ve protokol imzalamaya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Arman Şahin Danışmanlık tarafından da 310 adet hafif çelik prefabrik afet evinin yapımına ilişkin protokol ve sözleşme imzalamaya HBB Başkanı Lütfü Savaş’a meclis tarafından yetki verildi.
Meclise gelen itfaiye personeli ile ilgili gündem maddesinde cumhur ve millet ittifakı üyeleri oybirliği ile itfaiye personeline ek çalışma ücretinin en üst sınırdan ödenmesi teklifi kabul edildi ayrıca binlerce müdahale çalışması gerçekleştiren ve cankurtaran HBB İtfaiye personeline teşekkür etti.
Mecliste, bünyesinde 300’den fazla Avrupa şehri barındıran ve ekonomik kalkınma, çevre ve ulaşım hareketlilik, sosyal konular, kamu hizmetleri ve yerel yönetimleri etkileyen birçok konuda çalışmalar yapan Avrupa Şehirler Birliği(Eurocities) üyelik sürecinin yürütülmesine onay verildi. – Yusuf Cemil Karaçay-