Hatay Bşb Organizasyonu

Muhtarlar Neler İstedi? Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) ve HATSU yöneticileri, Defneli Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek, mahalle muhtarlarının talep, öneri ve isteklerini dinledi. İlk olarak Defne ilçesinde başlatılan uygulama kapsamında gerçekleştirilen toplantının amacı hakkında konuşan, Büyükşehir Belediyes Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, “Bu toplantılarda, geçmiş dönem yaptıklarımız ve gelecek dönem yapacaklarımızı konuşacağız. Planlamalarımızı, […]

Muhtarlar Neler İstedi?

Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) ve HATSU yöneticileri, Defneli Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek, mahalle muhtarlarının talep, öneri ve isteklerini dinledi.

İlk olarak Defne ilçesinde başlatılan uygulama kapsamında gerçekleştirilen toplantının amacı hakkında konuşan, Büyükşehir Belediyes Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, “Bu toplantılarda, geçmiş dönem yaptıklarımız ve gelecek dönem yapacaklarımızı konuşacağız. Planlamalarımızı, sizden gelecek önerilere göre düzenleyeceğiz, bizden beklentilerinizi dinleyeceğiz” diyerek, toplantıların diğer ilçelerde de devam edeceğini ifade etti.

Her mahalle muhtarının söylediklerini tek tek dinleyen Büyükşehir Belediyesi ve HATSU Yöneticileri, mevcut istekler hakkında notlar aldı.

POLAT: HATSU’NUN DURUMUNU HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ

Muhtarların altyapı ile ilgili beklentilerine karşılık konuşan HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat, “Defne’nin altyapıya çok ihtiyacı var. Hazırlıklarımız tamam, ama finansal bir kriz var. Fiyat artışlarından dolayı, ihalesini yaptığımız birçok işte müteahhitler zorluklar yaşadı. Birçok mahallemiz için projelerimiz hazır. HATSU’nun durumunu hepiniz biliyorsunuz. Elimizden geldiğince ortak çözüm bulmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HAMİDİOĞULLARI: DSİ’DEN İZİN ALMAK ZORUNDAYIZ

Büyükşehir Belediyes Fen İşleri Daire Başkanı H. Ziya Hamidioğulları ise Asi Nehri’ne kıyısı olan mahallelere yapılan hizmetler hakkında konuştu. Muhtarların, Asi Nehri ile ilgili taleplerine istinaden, Hamidioğulları, “Asi Nehri’ne tek bir çivi bile çakmak için DSİ’den izin almak zorundayız. Asi üzerinde bugüne kadar 5 tane köprü yaptık. İş makineleri ile temizlik dışında bir şey yapamıyoruz! Çünkü sorumluğu DSİ’ye ait” açıklamalarında bulundu. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version