Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Doğa Koleji’nden Yeni Fen Lisesi Lansmanı

Hatay’ın özel eğitim kurumlarından

Hatay’ın özel eğitim kurumlarından Hatay Doğa Koleji, 2024-2025 öğretim yılı itibarıyla eğitime başlayacak olan yeni Fen Lisesi’nin tanıtımı için bir lansman düzenliyor. 29 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinliğe Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk da katılacak.
Hatay Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada, “Hatay Doğa Koleji olarak eğitimde çığır açmaya devam ediyoruz. 29 Mayıs’ta düzenlenecek olan lansmanımızda, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için Fen Lisesi’ni tanıtacağız. Bu özel etkinlikte Prof. Dr. Ziya Selçuk’un katılımıyla ‘Geleceğin Meslekleri ve Eğitimde Dönüşüm’ konulu bir seminer de düzenleyeceğiz. Yeni okulumuz, Fen Bilimleri ve Matematiğe büyük ilgi duyan ve hayalleri yüksek öğrencilere, evrensel eğitim standartları sunmayı amaçlıyor. Bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” denildi.
Duyurunun sonunda, etkinliğe katılımın sınırlı kontenjan dahilinde olduğu belirtilerek, “Katılımınızı teyit etmek için lütfen 27 Mayıs 2024 tarihine kadar (0542 152 72 82) numaralı telefona LCV yapınız” ifadelerine yer verildi. – Yusuf Cemil Karaçay-