Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Emniyeti, Yılbaşına Hazır

Hatay’da yeni yıl öncesinde

Hatay’da yeni yıl öncesinde polis ekipleri, şehir genelinde vatandaşların huzur ve güvenliği için önemli bir rol üstleniyor. Depremin etkilediği Hatay’da, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden yoğun bir çalışma temposuyla vatandaşların güvenliğini sağlamak adına önlemlerini sıkılaştırıyor.
Özellikle şehrin kritik noktalarında olmak üzere alışveriş merkezleri, otogar, çarşı merkezleri ve yoğunlukla kullanılan cadde ve sokaklarda polis ekipleri, fazla mesai yaparak vatandaşların huzurunu temin etmeye devam ediyor. Yılbaşı öncesinde güven ve huzur uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmalarla, vatandaşların güvenli bir şekilde yeni yıla girebilmeleri hedefleniyor.
Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu süreçte vatandaşların herhangi bir olumsuzluğa karşı önlemlerini arttırdıklarını belirtirken, şehir genelinde olası risklere karşı sürekli olarak tetikte olduklarını ifade etti. Polis ekiplerinin titiz çalışmalarıyla birlikte, Hatay’da yaşayanların huzur ve güven içinde bir yeni yıl geçirmeleri için tedbirler en üst seviyede tutulmaya devam ediyor.
(Adil Yeşildağ)