Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Girişimcilik Akademisi online etkinliği başlıyor

Hatay Girişimcilik Akademisi, 22 Ekim’de online olarak gerçekleştirilecek ve birçok başarılı girişimci ile uzmanı bir araya getirecek.

Hatay Girişimcilik Akademisi, 22

Hatay Girişimcilik Akademisi, 22 Ekim Salı günü saat 13.30’da online olarak gerçekleştirilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen bu etkinlik, girişimciliğe ilgi duyan katılımcıları bir araya getirecek.
Katılımcılar arasında önemli isimler
Etkinlikte Hatay Üreten Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Nidal Özdemir, 2021 yılında “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi” unvanını kazanan Ayşegül Taşkıran, Doç. Dr. Sonyel Oflazoğlu Dora, inovatif ürün yaratma konusunda uzman Şef Vera Didem Piyan, sivil toplum yöneticisi Nuran Kızılkan ve proje asistanı/moderatör Tutku Doksöz yer alacak.
Girişimcilik ve inovasyon odağında
Etkinlik, girişimcilik alanında uzman kişilerin tecrübelerini ve başarı hikayelerini paylaşacakları bir platform sunarken, özellikle kadın girişimcilere yönelik önemli bilgi ve fırsatlar sağlanması hedefleniyor. İnovatif ürün yaratımı, proje yönetimi ve kooperatifçilik gibi çeşitli konular ele alınacak.
Etkinlik bilgileri
Toplantıya Zoom üzerinden katılmak için gerekli bilgiler ise şöyle:
• Toplantı Kimliği: 948 0448 8547
• Parola: 12345