Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay için metorolojik uyarı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, il genelinde öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, sis ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

HBB, 09 Ocak 2024 tarihinde saat 15.00’ten 10 Ocak 2024 tarihinde saat 06.00’a kadar sürecek olan bu meteorolojik olaylarla ilgili olarak afet ekiplerinin teyakkuzda olduğunu belirtti. Acil durumlar için 112, ALO 153 ve 185 HATSU hattının kullanılabileceğini vurgulandı.

Hatay genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı halkı bilgilendiren HBB, ev ve çevre güvenliğinin sağlanması, seyahat planlarının gözden geçirilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Taşıma araçlarının kullanımında dikkatli olunması gerektiği belirtilirken, vatandaşların herhangi bir olumsuz durumu yetkililere bildirmelerini istendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenliği ve konforunun öncelikleri olduğunu belirterek, ekiplerin hızlı ve etkili müdahale için hazır olduğunu sözlerine ekledi. – Adil Yeşildağ-