Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay il sağlık müdürü çalışanlar ile buluştu

Hatay il sağlık müdürü

Hatay il sağlık müdürü ile beraberindeki üst yönetim kadrosu çalışanlarla daha verimli olabilme adına toplantılar düzenliyor. 2023 yılının son iki gününde sağlık yönetimi ile sağlık çalışanları arasında her konunun masaya yatırılabildiği bir toplantı -buluşma gerçekleştirildi. Sağlık yönetiminin sağlık çalışanları ile buluşması şeklindeki son toplantı ile ilgili şu bilgi verildi:
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN, sağlık çalışanlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN Başkanlığında gerçekleştirilen “Sağlık Çalışanları” ile buluşma ziyaretlerine;
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Arif YENİÇERİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet KAÇIRA eşlik ettiler.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN Başkanlığında Kırıkhan ve Hassa Devlet Hastanelerimizde gerçekleştirilen buluşmada; hastanelerimizde görevli olan sağlık çalışanlarımız, 112 Acil İstasyon çalışanları ve Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli olan sağlık çalışanlarımız katıldı.
Toplantı İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Tunga BARÇIN’a sağlık çalışanlarımız tarafından yönlendirilen soru, talep ve önerilerle interaktif olarak devam etti. Soru talep ve önerileri alan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. BARÇIN her bir soruyu ve öneriyi cevaplayarak değerlendirmelerde bulundu. İnteraktif olarak gerçekleşen toplantı güzel temenniler ve İl Sağlık Müdürümüzün tüm katılımcılara teşekkür etmeleri sonrasında sona erdi.” (Adil Yeşildağ)