Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Sahilinde Şok Görüntü: Angus Kıyıya Vurdu

Hatay’ın Dörtyol ilçesi sahilinde gece saatlerinde telef olmuş bir angus

Hatay’ın Dörtyol ilçesi sahilinde gece saatlerinde telef olmuş bir angus bulundu. Yurt dışından gemiyle Türkiye’ye getirildiği tahmin edilen büyükbaş hayvanın, sevkiyat sırasında denize düşerek yaşamını yitirdiği düşünülüyor.

Vatandaşlar şaşkınlıkla izledi

Kıyıya vuran angusu fark eden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Angusun sahilde hareketsiz yattığını görenler, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin, gün içinde hayvanı sahilden kaldırması bekleniyor.

Daha önce karada kaçarak haber olmuşlardı

Anguslar, daha önce karayolu taşımacılığı sırasında tır kasasından kaçıp şehir trafiğini altüst ettikleri görüntülerle gündeme gelmişti. Bu kez denize düşerek telef olan angus, farklı bir olayla kamuoyunun dikkatini çekti.

Gemiyle taşınırken düştüğü tahmin ediliyor

Yetkililer, kıyıya vuran angusun sevkiyat sırasında bir gemiden denize düşmüş olabileceğini değerlendiriyor. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatılması bekleniyor.