Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da 2 imza

İnegölspor orta saha oyuncusu

İnegölspor orta saha oyuncusu Oğuz ile Menemen Kalecisi Ömer, Hatayspor’a imza attı. OĞUZ, Bandırmaspor’un 2 sezon önce PTT 1. Lig’e yükselen kadrosunda yer aldıKaleci Ömer ise Antakyalı.
Oğuz, 28 yaşında, futbola Sarıyer’de başladı. Oğuz; Bugüne kadar Sarıyer, Bayrampaşa, Nazilli, İnegöil, Osmanlıspor, Bugsaşspor, Bandırmaspor ve İnegölspor formalarını giydi.
Bordo-Beyazlı ekibin yeni transferi Oğuz, şimdiye kadar 3. Lig ve 2. Lig olmak üzere toplam 168 resmi maçta oynadı, 2.Lig’de 14 golü ve 3.Lig’de de 2 golü olmak üzere, resmi 16 gole imza attı.
Hatayspor’un yeni transferi Oğuz, geçen sezon 4 gol attı. Bu gollerinden birini de Hatayspor ağlarına gönderdi.
Oğuz, 9 Ekim 2016 tarihinde Bursa’daki maçta İnegölspor adına Hatayspor’a gol atmıştı. Oğuz, geçen sezon 4 golden diğer 3 golü ise K.Erciyes, Etimesgut ile Menemen Belediyespor’a atmıştı.

Bordo-Beyazlıların bir başka transferi Ömer Alıcı ise Menemen Belediyespor’dan geldi. Ömer Alıcı, geçen sezon 6 maçta eldivenlerini resmi maçlarda giydi. 32 yaşında ve Antakya doğumlu. Yeni kaleci Ömer Alıcı, futbola 2000 yılında Hatay Amatör Telekomspor’da başladı. İskenderunspor, Hatayspor, Kırıkhanspor, Ümraniyezspor ve Menemen formalarını korudu. -Cemil Yıldız-