Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da 6 Şubat Mesire Alanı hizmete girdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine yeni bir mesire alanı kazandırdı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete sunulan “Kırıkhan 6 Şubat Mesire Alanı”, vatandaşların kullanımına açıldı.

Coşkulu kalabalığın katıldığı Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan açılışa, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP Kırıkhan Belediye Başkan adayı Zeynep Sağıroğlu, önceki dönem Milletvekili İsmet Tokdemir, Başkan Savaş’ın eşi Prof Dr. Nazan Savaş,  ilçe Başkanı Turgay Kılıçoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram, Zabıta Daire Başkanı Alper Kılıçoğlu ve Muhtarlar Daire Başkanı Mürüvvet Fakiroğlu eşlik etti.

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 50.066 metrekarelik bir alana sahip olan mesire alanının çeşitli aktivitelere olanak sağladığı belirtildi. Oyun alanları, fitness alanları ve yürüyüş yollarıyla donatılan bu alanın, çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunduğu vurgulandı. Açıklamada ayrıca, doğayla iç içe geçirilecek zamanların huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunuldu. – Yusuf Cemil Karaçay-