Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da aynı gün 12 Yeni Avukat ant içti, cübbe giydi..

İlimiz ilçe adliyelerinde stajyerlik

İlimiz ilçe adliyelerinde stajyerlik süreçlerini başarıyla tamamlayan toplam 12 avukat, cübbe giydi, meslek ant içti ve ruhsatname almak suretiyle de mesleğe ilk adımı attı
Avukatlığa adım atan 12 kişinin 2’si Dörtyol, 3’ü İskenderun, 7’si ise Antakya adliyelerinde ant içti
Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Alp Buğra Güher ve Baturay Türk Dörtyol adliyesinde, Hüseyin Karmil, Yakup Dikmen ve Boğaçhan Süleyman Akpınar İskenderun adliyesinde düzenlenen törenle ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.
Dörtyol adliyesindeki törende Alp Buğra Güher’e cübbesini Av. Yusuf Albayrak, Baturay Türk’ e cübbesini giydirdi.
İskenderun adliyesindeki törende de ;Av. Akif Özer, Hüseyin Karmil’e cübbesini Av. Dudu Ertunç, Yakup Dikmen’e cübbesini Av. Mehmet Asıl, Boğaçhan Süleyman Akpınar’a cübbesini Başkan yardımcısı Av. Şükran Düzen giydirdi.
Antakya adliyesindeki törene Baro Genel sekreteri Av. Oya Mıstıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri: Av Hamdi Evren, Av. Murat Cengiz Güzeltepe ve Av. Emre Arık, meslektaşları ve yemin eden meslektaşların aileleri katıldı. Törene katılanlar ve ant içinler: 6 Şubat depreminde şehit olan meslektaşları anısına saygı duruşunda bulundu.
Antakya adliyesindeki törende de 7 hukuk fakültesi mezunu stajyerlik sürecini başarıyla tamamlayıp mesleğe ilk adımı attı.
Antakya adliyesinde Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Ali Yaman, Arca Eroğlu, Emrullah Aksoy, Berna Gül Cemiloğlu, Uygar Varavir ve Yasemin EceYiğitdöl düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.
Arca Eroğlu ve Emrullah Aksoy’a cübbesini Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Ali Yaman’a cübbesini Av. Sinan Canğaz ve Av. M. Bedir Aydoğdu, Berna Gül Cemiloğlu’na cübbesini Av. M. Fatih Turan ve Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Yasemin Ece Yiğitdöl’e cübbesini Av. Mehmet Ali Gümüş, Uygar Varavir’e cübbesini Av. Ethem Çakır giydirdi.
Antakya adliyesinde 7 hukuk fakültesi mezunu yeni Avukatın ant içme,cübbe giyme törenine Hatay barosu başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın yanısıra,barı saymanı Av. Erhan Nizamoğlu, meslektaşları ve yemin eden meslektaşların aileleri katıldı. Törende 6 şubat depreminde şehit olan meslektaşları anısına törene katılanlar ve yemin eden yeni avukatlar saygı duruşunda bulundu. -Adil Yeşildağ-