Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da Bekçi Alımı Var

Emniyet Genel Müdürlüğü, İş-Kur

Emniyet Genel Müdürlüğü, İş-Kur üzerinden gerçekleştirilecek başvurularla aralarında ilimiz Hatay’ında yer aldığı 23 il’e BEKÇİ alımı yapıyor. Duyuruyu İŞ-KUR yaptı.

Yapılan duyuruya göre aralarında ilimiz Hatay’ın da bulunduğu 23 il’de bekçi alımı yapılacak. Adayların bu pozisyon için gerekli olan şartları sağlamaları halinde, 22 bin TL maaşla işe başlama fırsatı sunulacağı ifade edildi. Adaylar, bekçilik işine başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Ayrıca, bu alımda KPSS şartının aranmayacağı da belirtildi.

İnşaat, işyeri ve mahalle bekçiliği için yapılacak olan alımlarda İŞKUR tarafından belirlenen bazı kriterler bulunmakta. başvuruda bulunmak isteyen adaylar için gereken kriterler şunlardır…“18 yaşını doldurmuş olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da tecilli olmak, iş yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunları bulunmamak, görevini özenle yerine getirebilmek, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.

Bekçi alımı yapılacak 23 il şunlar:Kahramanmaraş, İstanbul, Karaman, Zonguldak, Manisa, Kayseri, Elazığ, Tekirdağ, Muğla, İzmir, Eskişehir, Çorum, Amasya, Ankara, Aydın, Konya, Sivas, Kırklareli, Sakarya, Erzurum, Hatay, Kocaeli ve Antalya.

Söz konusu illerde yaşayan adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden veya İŞKUR’un resmi internet sitesine girerek Bekçilik bölümünde İş arama sayfasında “MESLEK” kısmına “bekçi” yazarak erişebilecekler.