Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da da lisanslı sporculara operasyon başladı

Mersin merkezli 18 ilde

Mersin merkezli 18 ilde gerçekleştirilen operasyonda, aralarında bir antrenör ve 24 lisanslı sporcunun da bulunduğu toplam 71 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin suç işlemek için örgüt kurmak, spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları kanunlarını ihlal ederek devleti zarara uğratma suçlamasıyla harekete geçtiği belirtildi.
Şüphelilerin yakalanmasına yönelik Hatay, Balıkesir, Manisa, Elazığ, Bursa, Yalova, Şırnak, Bolu, Bitlis, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Antalya, Batman, Adana, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Konya, Trabzon ve Tokat’ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekât ekipleri ve dron desteğiyle şüphelilerin belirlenen adreslerine yapılan operasyon neticesinde 71 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin arasında 1 antrenör ile 24 lisanslı sporcunun da olduğu öğrenildi.
Gözaltına alınan şüpheliler arasında ele geçirilenler arasında ruhsatsız silahlar, büyük miktarda nakit para, cep telefonları, sim kartlar, dizüstü bilgisayarlar ve dijital materyaller bulunuyor. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü bildirilirdi