Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’da depremzedenin umudu yandı

Altınözü’nde depremzede bir ailenin barındığı konteyner, alevlere teslim oldu. Tepehan

Altınözü’nde depremzede bir ailenin barındığı konteyner, alevlere teslim oldu. Tepehan Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek depo olarak kullanılan çadıra da sıçradı. Yangın, mahallede büyük panik yaratırken dumanlar gökyüzünü kapladı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, zamanla yarışarak alevlere müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yangın, çevredeki ev ve konteynerlere sıçramadan kontrol altına alındı. Olası bir facianın önüne geçilirken, yangında konteyner ve çadır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.


Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, depremzede ailenin bir kez daha mağdur olması yürekleri burktu. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, yaşananlar bölgede depremzedelerin yaşam koşullarını bir kez daha gündeme taşıdı.