Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da dolandırıcılıktan 44 şüpheli gözaltında

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 ilde başlatılan soruşturma kapsamında kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 44 kişi yakalandı ve 30 kişi daha aranıyor.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde

Hatay merkezli olarak Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 ilde operasyonlar gerçekleştirildi. Telefonda kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan 44 kişi yakalanırken isimleri belirlenen 30 kişi daha aranıyor.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu 74 şüphelinin kimliği tespit edildi.
Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Ankara ve Antalya’da belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 44 zanlı yakalandı.
Gözaltına alınan 44 kişiden sorguları tamamlanan 10’u mahkemeye sevk edildi, bunlardan 5’i hakkında tutuklama kararı çıkarken, diğer 5 şüpheli ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Bu arada,Çağrı merkezi olarak kullanılan İstanbul- Kadıköy ilçesindeki ofiste yapılan aramada, 5 bilgisayar, 6 cep telefonu, tablet, kayıt cihazı, para sayma makinesi ve flaş bellek ile telefon görüşmelerinde kullanılan metinler ele geçirildi.
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması kapsamında Hatay il Emniyet müdürlüğü ve 5 il’de adreslerinde bulunamayan 30 şüpheli kişinin yakalanmasına çalışılıyor. -Yusuf Cemil Karaçay-