Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da iki duygu yarışıyor

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıkladığı Ankara, İstanbul ve Aydın Belediye başkanları dışında diğer illerde araştırma yaptıracaklarını söyledi. Tv 100’de canlı yayın konuğu olan Özel üç belediye başkanına Parti Meclisi’nden itiraz gelmeyeceğini düşündüğünü söyledi. Özel CHP’li diğer belediyeler için memnuniyet anketi yaptırdıklarını belirtirken deprem bölgesi Hatay için şunları ifade etti:

Geçtiğimiz günlerde memnuniyet anketi çalışılırken Hatay’ın anketini oldukça detaylı, siyasi ve ilçe kırılımlarına göre ve elimizde bulunan bulunmayan bütün kırılmalara göre detaylı alalım. Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Depremden sonra Hatay ne diyorsa biz o karara uymak zorundayız. Ben Hataylıların ne düşündüğünü merak ediyorum. Ben depremden 3 gün sonra Hatay’daydım.

Hatay’da iki duygu birbiri ile yarışıyor. İktidarı destekleyelim bizi yine yalnız bırakmasınlar. Diğeri CHP belediyeleri bizi yalnız bırakmadı üzerimize düşeni yapmalıyız.

Bir şehirde yıkım varsa herkesin sorumluluğu vardır. Yıkılan binaların bazıları yerel yönetime ait. Bir kusur biçilecekse yerel yönetimlerin suçu yoktur diyemem.(Adil Yeşildağ)