Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’da milli coşku konvoylarla kutlandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanmasını büyük bir coşkuyla kutladı. Uzun yıllar sonra gelen tarihi başarı, kentte adeta bayram havası estirdi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA

İskenderun’da bir araya gelen yüzlerce vatandaş, araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu attı. Türk bayraklarıyla donatılan araçlardan yükselen kornalar ve tezahüratlar, geceye damga vurdu. Vatandaşlar, milli takımın başarısını marşlar eşliğinde kutladı.

Kutlamaların bir diğer adresi ise Antakya oldu. Antakya Köprübaşı’nda toplanan vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılma başarısı göstermesini büyük bir gururla karşıladı. Antakyalılar da araç konvoyları oluşturarak şehirde tur attı, kornalar ve marşlarla sevinçlerini dile getirdi.

Kent genelinde yaşanan coşku, gece boyunca devam ederken, vatandaşlar milli takımın Dünya Kupası’nda da başarılı sonuçlar elde etmesini temenni etti.