Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da tatbikatlar durmuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, olası yangın ve acil durumlara hazırlıklı olmak, hızlı ve koordineli bir şekilde müdahalede bulunmak amacıyla il genelinde yangın tatbikatlarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan tatbikatlar, ilçelerde bulunan okul ve konteyner kentlerinde gerçekleştiriliyor.
Kumlu ilçesi Gülova ve Aktaş İlkokulları ile İskenderun ilçesi Alan 2- İGSAŞ ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Konteyner kentlerinde, Payas ilçesi Karacami Mahallesi Doğu Konteyner kentinde, Erzin ilçesi Hürriyet Mahallesi Konteyner kentinde ve Dörtyol İlçesi İlçe Emniyet Müdürlüğü Konteyner kentinde gerçekleştirilen tatbikatlar, öğrencilere, vatandaşlara ve görevli personele olası bir yangına karşı nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda eğitim sağlıyor.
Yangın tatbikatları, can ve mal kaybını en aza indirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilirken, vatandaşların bilinçlenmesi ve yangın anında doğru müdahalenin yapılabilmesi için düzenli olarak gerçekleştiriliyor. (Yusuf Cemil Karaçay)