Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’dan Kayseri’ye transfer oldu…

Sezonun yorgunluğu için İtalya’ya

Sezonun yorgunluğu için İtalya’ya gitti

Hatay’ın Süper Lig macerasının yükünü uzun bir süre omuzlarında taşıyan, takımın eski teknik direktörü, yeni takımıyla olan imzası öncesinde İtalya’da sezonun yorgunluğunu eşi ile beraber attı.

Hatay’ın Süper Lig’deki mücadelesine önemli katkılar sunan ve bu sene sürpriz bir şekilde de çalıştırdığı Hatayspor’dan ayrılan Teknik Direktör Ömer Erdoğan, yorucu geçen sezonun ardından İtalya’da yaptığı tatille, yeni takımına ve yeni sezona adeta hazırlık yaptı.

Sosyal medya hesabından, sık sık İtalya’nın farklı kentlerinde süren tatiline ilişkin fotoğraflar paylaşan Erdoğan, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da başlayacak çalışmaları öncesinde, hem dinlenme hem de kendini dinleme fırsatı buldu.

-İMZA ZAMANI-

Eşi Pelin Erdoğan ile bulunduğu İtalya’da dinlenme fırsatı da bulan Erdoğan, Kayserispor ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu söylemiş, “İnşallah bu anlaşma, her iki taraf için de hayırlı olur. Ekibimle birlikte Kayserispor’da çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Eşim ile birlikte şu an İtalya’da tatildeyiz. Bu hafta içi Türkiye’ye döneceğim ve ardından Kayserispor ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız” açıklamasında bulunmuştu.

Tamer Yazar