Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’ın geleceği için Rotary Kulübü’nden destek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremin ardından şehrin eğitim alanında önemli bir adım attıklarını duyurarak Kisecik Mevki EXPO HBB Yerleşkesi içinde, Rotary Kulübü’nün destekleriyle bir anaokulunun kapılarını açtıklarını ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Savaş, zorlu koşullarda dahi Hatay’ın her köşesinde eğitim gören çocukların, geleceğin şehir ve ülke yöneticileri olacağına inandığını belirtti. Yeni açılan Mobil Anaokulunun, bu çocuklara daha iyi bir eğitim imkânı sağlamanın yanı sıra şehrin geleceğine yön verecek nitelikli bireylerin yetişmesine katkı sunacağına vurgu yaptı.
Bu anlamlı adımın hayata geçirilme sürecinde büyük rol oynayan Samsun Rotary Kulübü 2022-2023 Dönem Başkanı ve Mobil Anaokulu Proje Sorumlusu Ayşe Mine Ergün nezdinde, 6 Şubat sonrası sürekli desteklerini esirgemeyen Hatay’daki Rotary Kulübü üyelerine teşekkürlerini iletti. Savaş, projenin gerçekleşmesinde katkısı olan tüm paydaşlara da minnettarlığını ifade etti.
Mobil Anaokulu projesinin sadece eğitimde değil, toplumsal kalkınmada da önemli bir adım olduğuna işaret eden Savaş, bu tür iş birliklerinin Hatay’da eğitim kalitesini artırmak adına ilham verici olduğunu belirtti. Ayrıca, Rotary Kulübü‘nün dünya genelindeki üyelerine teşekkürlerini ileterek, desteğin sürmesinin şehir için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Bu yeni açılan mobil anaokulun, çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayarak şehrin geleceğini inşa edecek nitelikli bireylerin yetişmesine olanak tanıyacağı belirtildi.

Kisecik Mevki EXPO HBB Yerleşkesinde hizmet verecek olan bu okulun, şehrin dört bir yanından gelen çocuklara eşit fırsatlar sunacağı da vurgulandı. – Yusuf Cemil Karaçay-