Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Genç Kadın, Kaybolan Kedisi ‘Pamuk’u Bulana 2 Bin TL Ödül Verecek

Hatay’da 25 yaşındaki Kader Baş, kaybolan Scottish cinsi kedisi ‘Pamuk’u bulana 2 bin TL ödül teklif ediyor. Sevdiği kedisini kısa sürede kaybeden genç kadın, üzüntü içerisinde.

Hatay'da 25 yaşındaki Kader

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Kader Baş, yaklaşık 15 gündür beslediği ‘Pamuk’ adlı kedisini kaybetti. Baş, Scottish cinsi, kum beji renkli kedisini bulana 2 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Kısa sürede derin bir bağ kurduğu kedisi için oldukça üzgün olan Baş, hayvanseverlerden yardım bekliyor.

Kaçan Kedisi İçin Ödül Belirledi

Baş, Modernevler Mahallesi’nde yaşamını sürdürüyor ve 15 gün önce sahiplendiği kediye “Pamuk” ismini verdi. Ancak geçtiğimiz günlerde veterinere götürdüğü sırada kedi aniden kaçtı. Bu durum, genç kadını büyük bir üzüntüye boğdu. Pamuk’un kaybolduğu andan itibaren her yolu deneyen Baş, kedisini bulana 2 bin TL ödül vadediyor.

“Pamuk’a Çok Alışmıştık”

Kedisiyle yaşadığı kısa sürede derin bir bağ kurduklarını belirten Baş, Pamuk’un sessizce çağrıldığında tepki verdiğini ve oldukça akıllı bir kedi olduğunu ifade etti. “Pamuk ile kısa süre içinde birbirimize çok alıştık. Bugün de veterinere götürürken maalesef yolda kaybettik. Pamuk, kum beji renginde, çipli ve 18 aylık bir erkek Scottish cinsi kedi. Erkek olduğu için biraz daha büyük görünse de oldukça sevecen bir yapısı var,” dedi.

Kayıp Kedisi İçin Üzgün

Baş, evcil hayvanına olan sevgisini dile getirirken, dışarıda beslediği başka kedilere de düzenli olarak mama ve su verdiğini belirtti. “Pamuk’un kaybolması beni çok üzdü. Kedilere zaten çok düşkünüm, Pamuk’la çok kısa sürede bağ kurmuştuk. Pamuk’un geri dönmesini gerçekten çok istiyorum. Bulana 2 bin TL ödülümüz var” şeklinde konuştu.

Komşulardan Yardım Bekliyor

Kader Baş, Pamuk’u bulabilmek için çevresindeki komşulardan ve hayvanseverlerden destek bekliyor. Özellikle İskenderun’da yaşayanlar, Scottish cinsi kediyi bulmaları halinde genç kadınla iletişime geçebilirler. Kum beji renginde, büyük ve çipli bir erkek kedi olan Pamuk, kaybolduğu günden bu yana herhangi bir iz bırakmadı. Baş, kedisinin bulunmasını dört gözle bekliyor.