Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Sanatçının Workshop’unda Minik Ressamlar Renkli Anlar Yaşadı

Adana’da düzenlenen Çağdaş Sanat Fuarı, bu yıl minik sanatseverlere özel

Adana’da düzenlenen Çağdaş Sanat Fuarı, bu yıl minik sanatseverlere özel bir workshop ile ziyaretçilere renkli anlar yaşattı. Ressam Özge Saldıray’ın rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, Selmani Baki Resim Atölyesi öğrencileri kendi hayal dünyalarını tuvale aktardı.

Çocukların eserleri, hem eğitmenlerinden hem de ailelerinden tam not alırken, fuarı takip eden sanatçı ve dizi oyuncusu Bekir Aksoy da minik ressamları kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Workshop sonunda katılımcılara kendi yaptıkları tablolar hediye edilirken, başarı belgeleri de Saldıray tarafından takdim edildi. Etkinlik, fuara ayrı bir renk katarken, miniklerin sanat yolculuğuna anlamlı bir başlangıç sağladı.

Ressam Özge Saldıray, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Minik ressamlarla bir arada olmak ve onların yaratıcılığına tanıklık etmek çok keyifliydi. Bu imkânı sağlayan MSR Fuarcılık’a ve fuarın koordinatörü Selmani Baki Kocaispir’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.