Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Sanayiciler

Afrika, Avrupa ve Asya’da

Afrika, Avrupa ve Asya’da

DEİK 2021 Yılı İş Konseyleri Seçimli Olağan Genel Kurullarında Hatay, Kayseri, Adana ve Mersin illerinden sanayiciler; Afrika, Avrupa ve Asya kıtalarındaki ülkelerde ticaret diplomasisinin yeni dönem temsilcileri oldular.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) çatısı altında; ‘İkili İş Konseyleri’, ‘Sektörel İş Konseyleri’ ve ‘Özel Amaçlı İş Konseyleri’ olarak faaliyet gösteren 147 İş Konseyi’nin Seçimli Genel Kurulu sonuçlarına göre, Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin sorumluluk bölgesi içinde yer alan Hatay, Kayseri, Adana ve Mersin illerinden sanayiciler, yeni dönemde Afrika, Avrupa ve Asya kıtalarındaki ülkelerde ticaret diplomasisinin temsilcileri oldular.

Hatay başlığında; Tosyalı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, DEİK/Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı ve DEİK/Türkiye-Senegal İş Konseyi Başkanı olurken, Tosyalı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Şerif Tosyalı ise DEİK/Türkiye-Moritanya İş Konseyi Başkanlığına getirildi.

Yeni döneme ilişkin konuşan Fuat Tosyalı’nın mesajı ise şöyle oldu:

“İş Konseyi Başkanlarımızın hepsinin, o ülkelerde faaliyet gösteren iş insanları arasından seçilmiş olması çok kıymetli. Yaşanan salgına rağmen hiçbirimiz Afrika’dan kopmadık, yatırımlarımızı ve ilişkilerimizi geliştirmeye devam ettik. Yeni bir heyecan ve yeni bir şevk ile yeniden ‘Bismillah’ diyoruz.”

Tamer Yazar