Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylılar Derneğinin konuğu tarihçi Ali Rıza Tütüncüoğlu

Ünlü tarihçi Ali Rıza Tütüncüoğlu, Ankara Hataylılar Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kuruluna başarılar diledi. Ankara’da Hataylıları bir araya getiren derneğin, Hatay kültürünün tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Ünlü tarihçi Ali Rıza

Ülkemizin ve Hatay’ın tanınmış tarihçilerinden Ali Rıza Tütüncüoğlu, Ankara Hataylılar Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Tütüncüoğlu’nu dernek binasında Dernek Başkanı Hasan Barazi ve Yönetim Kurulu Üyesi Basın Sözcüsü Mustafa Zeki Oğur karşıladı.

“Ankara’da Hataylıların bir araya gelmesi gurur verici”

Hataylı tarihçi Tütüncüoğlu, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Ankara’da Hataylıların bir çatı altında buluşmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. “Ankara’da da bir evimizin olması çok güzel. Artık başkentte dostlarımızla bir araya gelebileceğimiz, kapısını rahatlıkla çalabileceğimiz bir mekana sahibiz,” diyen Tütüncüoğlu, Dernek Başkanı Hasan Barazi ve yönetim kurulu üyelerinin bu sürece yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

“Güçlü bir yönetimle başarı kaçınılmaz”

Dernek yönetimini güçlü ve azimli isimlerin oluşturduğunu vurgulayan Tütüncüoğlu, Ankara Hataylılar Derneği’nin Hataylılar için önemli bir katkı sağlayacağına inandığını belirterek sözlerini noktaladı. Ziyaret sırasında dernek üyeleriyle sohbet eden Tütüncüoğlu, derneğin Hatay kültürünü başkentte yaşatmak için önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.