Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Av. Bekir ATAHAN

Hataylılar, Hatayspor İçin Tekrar Kenetlenme Vaktidir

Yıllardır arzular dururuz, keşke Süper Lig’de olsak diye. Geçen sene kıl payı kaçırdık. Takım sporlarıyla iştigal etmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, bir takımın finali kaybedip hemen tekrar motive olup ertesi sene de finali tırmalaması, çok zor bir durumdur. Hatta şunu da itiraf edeyim. Geçen sene Gazişehir final maçını İstanbul’da canlı olarak izledim. O maçı kaybettikten sonra çok üzüldüm ve bizim deyimle, “artık sittin sene Süper Lig’i göremeyiz” dedim.

Fakat Hatayspor, sene içinde sıkıntılı günler yaşasa da, 6 maç kala en yakın rakibinin 6 puan önünde lider. Bu müthiş bir avantaj. Hatayspor’un ligi lider tamamlayıp Süper Lig’e direkt olarak çıkacağına yürekten inanıyorum, bundan hiç şüphem yok. Fakat bunun için, şehrin tüm yerel dinamiklerinin birlikte hareket etmesi gerekir. Bu konuda da pozitif duygular içindeyim ve birlikteliği gördükçe mutlu oluyorum, bir Hataysporlu olarak.

Son olarak, bir teşekkürle bitirelim. Daha önceki yıllarda sıkça eleştiriyordum, “Hatayspor’a bu kadar para dökülmesi doğru değil” diye. Geçen sene Gazişehir maçından önce Sayın Başkan Lütfü Savaş’ı aradım. “Başkanım, önceleri bu konuda sizi eleştiriyordum, Hatayspor’a bu kadar para harcanır mı diyordum. Fakat takımın bugün geldiği noktayı görünce, eleştirilerimi geri aldım. Bu takım Süper Lig’e çıkarsa, şehrin kaderi değişir. Emeklerinize sağlık” dedim. Maç öncesi güzel bir sohbet oldu ve görüşmemiz sonlandı. Hatayspor’u bu zamana kadar bu seviyelerde tutan, tüm gelirleri temlikli iken zor şartlar altında ayakta tutan çok değerli başkanları, isimleri var bu takımın. Tüm emeği geçenlerin emeklerine sağlık. O emekler olmasa, bugün Hatayspor bu noktada olamazdı. Bunu unutmamak lazım. Fakat şu da bir gerçektir, aslan payı Sayın Savaş’tadır. Özellikle geçen seneki travmadan çıkıp, tekrar lider olmak kolay değildir. Bu zorlu senede iyi biliyorum. Çok zor kararları, büyük riskler alarak Sayın Savaş almıştır.

Gün, Hatayspor çatısında birlik günüdür. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. İstikamet, Süper Lig.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER