Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylılar Orta Kahve’de Buluşuyor

Deprem sonrası yaptığı yardımlarla

Deprem sonrası yaptığı yardımlarla dikkat çeken Buradayız Hatay Derneği, Hataylıları bir araya getirmek amacıyla düzenlediği sosyal etkinliklere devam ediyor. Dernek, 15 Eylül’e kadar her çarşamba 07.00-09.00 saatleri arasında Atatürk Parkı’nda Orta Kahve buluşmaları düzenleyecek.

Buluşmalarda süvari kahve, Hatay’a özgü simit ve demleme çay eşliğinde neşeli sohbetler yapılacak. Katılımcılar, Hatay’ın bu eşsiz lezzetleriyle eski günleri yad ederken, geleceğe dair umutlarını tazeleyecekler.

Geçen Hafta simit ve çay ile başlayıp bu hafta süvari kahvenin birleştirici gücüyle devam eden bu güzel buluşmalara katılan Kemal Arıbaş, Buradayız Hatay Derneği’nin yapmış olduğu, esnafa bir hayat öpücüğü değerindeki etkinliğin emsal teşkil etmesi açısından önemli olduğunu vurgulayarak katılımın artmasını diledi.

Buradayız Hatay Derneği, bu buluşmalarla yalnızca sosyal bağları güçlendirmeyi değil, aynı zamanda bölge esnafına da destek olmayı amaçlıyor.

Çarşamba günleri “Simidini Al Gel” etkinliği ile 07.00-09.00 saatleri arasında Antakya simidi ve çay eşliğinde, Cumartesi günleri ise “Kahve Bahane Değil” sloganıyla 08.00-10.00 saatleri arasında süvari kahve buluşmaları düzenleyen Buradayız Hatay Derneği, Dedelerimizin, nenelerimizin ve gençliğimizin buluşma noktası olan Orta Kahve’de, Atatürk Parkı’nda 15 Eylül’e kadar Hataylıları ağırlayacak – Duygu Ertaş-