Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 1-1

Bordo-Beyazlılar, bu sezon kendi

Bordo-Beyazlılar, bu sezon kendi evinde 2. kez berabere kaldı ve 2 puan kaybetti. İlk yarısı golsüz biten maçın 47.dakikasında, konuk ekip, Rodriguez’in golüyle 1-0 öne geçti. Hatayspor, bu gole 72. dakikada Popov’un ortasında Mirkan’ın şık kafa vuruşuyla gelen golle karşılık verdi. Başka gol olmayan maç, 1-1 sona erdi.

Hakemler: Yiğit Arslan** Cemil Bingöl** Hüseyin Aylak**
Hatayspor: Akın** Kubilay** Aabid*** Mirkan*** Selim**(Barbossa**) Gökhan**(Dame Diop**)Mesut*** Sadi** Yusuf** Popov*** Caner**(Idır Ouali**)
Giresunspor: Adrıano** Muhammed** Ahmet*** Landem*** Ruscescu*** A.İlhan** Murat*** Rodriguez*** Silva*** Uğur*** Bekir***

Hatayspor, dün kendi sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz biten maçın 2. yarısında, henüz 47.dakikada, Rodriguez’nin golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti. Hatayspor, bu gole, 62’de Mirkan’ın enfes kafa golüyle karşılık verdi. Maçın ilk yarısında, 16. dakikada Popov, Selim, Gökhan üçgeninde son topla buluşan Selim, sağ çaprazdan topu yan ağlara gönderdi. 1 dakika sonra Gökhan’ın şutunda, konuk ekibin kalecisi Adriaono başarılı şekilde topu kornere attı. Devre golsüz bitti.
İkinci yarı başında, 46. Dakikada, Mirkan rakip ceza alanında topu ayağında tutamadı ve golü kaçırdı. Pozisyon, bir anda konuk ekibin kontratağına dönüştü. Kaleye şutlar, karambol, korner atışı ve nihayetinde Rodiguez’in yerden vuruşunda top, Hatayspor ağlarına gitti, 0-1.
Hatayspor’da, 52’de Gökhan yerini Dame Diop’a bıraktı. 64.dakikada Giresunspor atağında, kaleci Akın topu kornere atarak tehlikeyi önledi. 72. dakikada Hatayspor’un golü geldi. Bu dakikada Popov sağdan ortaladı, Mirkan çok iyi yükseldi ve şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara bıraktı, 1-1. Maçta başka gol olmadı ve zorlu 90 dakika 1-1 berabere sona erdi. -Cemil Yıldız-