Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 11’i açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 8.

 

İŞTE 11’LER:

Atakaş Hatayspor: Erce, Kamil, Kilama, Calvo, Cemali, Görkem, Diack, Pedro, Funsho, Rivas, Aboubakar

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Eren, Lundstram, Bardhi, Okay, Visca, Dragus, Banza

Lige Özhan Pulat yönetiminde giren ancak kötü sonuçlardan sonra teknik direktörlük görevini Rıza Çalımbay’a emanet eden Atakaş Hatayspor oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayarak sadece 2 puan toplayabildi.

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta sahasında Tümosan Konyaspor’u 3-2 yenerek 126 gün sonra galibiyet hasretini bitiren Trabzonspor, bu maçta ise deplasmandaki gol ve 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor.

Bu sezon ligde konuk olarak çıktığı Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarından 0-0 beraberlikle ayrılan bordo-mavili takım, Atakaş Hatayspor deplasmanında gol ve galibiyetle tanışmak istiyor.

Diğer yandan Atakaş Hatayspor da 131 gündür galibiyet hasreti çekiyor. Akdeniz ekibi, ligde son galibiyetini geçen sezonun 38. haftasında Mersin’de konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek elde etmişti.

Mersin Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Hakem Kadir Sağlam yönetecek. Futbolseverler bu 90 dakikanın heyecanına beIN SPORTS 1 ekranlarından ortak olabilecek.