Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 3-0 Galip

Bordo-Beyazlılar, muhteşem oynadıkları Karagümrük

Bordo-Beyazlılar, muhteşem oynadıkları Karagümrük önünde, SABA LOBJANIDZE ve EL KAABI’nin (2 gol) golleriyle maçı 3-0 kazandı.

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu*** Süleyman Özay***, Serkan Çimen***

HATAYSPOR: Munir****, Kamil Ahmet Çörekçi****, Sackey**** (Dk. 88 Fatih Kurucuk), Burak Öksüz****, Adekugbe****, Onur Ergün****, Ribeiro**** (Dk. 69 Benzia), Boudjemaa**** (Dk. 88 Selimcan Temel), Lobjanidze*** (Dk. 88 Kahraba), El Kaabi**** (Dk. 79 Saint Louis), Diouf****

KARAGÜMRÜK:: Viviano*, Biraschi,* Biglia *(Dk. 46 Pesic*), Ahmed Musa *(Dk. 46 Karamoh), Bistrovic* (Dk. 88 Samed Onur), Balkovec**, Salih Dursun**, Adnan Uğur**, Caner Erkin**, Salibur *(Dk. 65 Jimmy Durmaz*), Toure **(Dk. 46 Levent Mercan)

Süper Lig’in 29. haftasında, Hatayspor, sahasında Karagümrük’ü 3-0 yendi. Maça, Hatayspor iyi ve hızlı başladı. Henüz 5.dakikada, Ruben Ribeiro, çalımlarla rakip kaleye gitti, ceza sahasına girerken düşürüldü. Hakem, önce penaltı işareti verdi, daha sonra VAR uyarısıyla da hareketin ceza sahası dışında olduğunu gösterdi ve frikike hükmetti. Ancak yapılan atış sonuçsuz kaldı.

Bu dakikalarda Hatayspor, özellikle sağ kanattan rakip kaleyi zorlarken, 13.dakikada, El Kaabi ile rakip kaleye tehlikeli geldi. Topla buluşan Saba Lobjanidze’nin vuruşunda, top, kalecide kaldı. 16.dakikada, bu kez Diouf şık bir gol attı. Ancak yan hakemin ofsayt uyarısıyla, hakem golü iptal etti.

2 dakika sonra, Karagümrük, Hatayspor kalesine tehlikeli geldi. Toure ile gelişen konuk ekip atağında, top, defansa çarparak kornere çıktı. 21.dakikada Mehdi, rakipten top kaptı. Yerden pasınad, El Kaabi vurdu, top, yine kalecide kaldı.

29 dakikada, Karagümrük atağı kalkarken, kop kaptırdı. Ruben Ribeiro’nun pasında, Saba Lobjanidze, bu kez düzgün bir plase ile topu ağlara gönderdi, 1-0. Maçın 34. dakikasında bu kez Adekugbe, topu soldan getirdi, Ruben, El Kaabi’nin önüne bıraktı, bu futbolcu da enfes bir sol vole ile topu üst köşeden ağlara bıraktı, 2-0. Maçın ilk yarı son dakikasında, 45’te Diouf indirdi. Saba, uygun pozisyonda topu havaya dikti. Devre de 2-0 sona erdi.

Hatayspor, ikinci yarıya da iyi başladı. 54.dakikada, Saba Lobjanidze, sol çaprazdan kaleyi yokladı. Kaleci, topu kornere attı. 57. dakikada Hatayspor’un 3.golü geldi. Bu dakikada atak, soldan gelişti. Ruben Ribeiro ortaladı, Diouf vuracakken, kaleci elle müdahale etti. Ancak top kısa düştü ve pozisyonu iyi izleyen El Kaabi ağları havalandırdı, 3-0.

Maçın 70.dakikasınad, Ruben Ribeiro, yerini Benzia’ya bıraktı. 72.dakikada, Karagümrük atağı soldan gelişti. Yapılan ortada, Pesic, 3 metreden kafayı vurdu. Kaleci Munir, köşeden çıkardı. Maçın 77 dakikasında, El Kaabi yerini Louis’e bıraktı.

75.dakikada, Karagümrük, Jim Durmaz ile gole çok yaklaştı. Vuruşunda, kaleci Munir, topu köşeden çıkardı. 80.dakikada, Saba Lobjanidze, 6 pasta topu havaya dikti. 87. dakikada Hatayspor’da Sackey, Mehdi ile Saba çıktı, yerlerine Fatih, Selimcan ile Kahraba girdi.

Maçta başka gol olmadı ve Hatayspor, muhteşem bir oyun sonunda sahadan 3-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılmasını bildi. Hatayspor, aldığı 3 puanla, puanını 46’ya çıkardı. -Cemil Yıldız-