Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor 5-2

Bordo-Beyazlılar, El Kaabi’nin 3

Bordo-Beyazlılar, El Kaabi’nin 3 gol ve 1 asist ile HATTRICK yaptığı maçta, Malatyaspor’u 5-2 yendi. Diğer golleri, Louis ile Benzia attı.

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Çağdaş Altay, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Emin Tuğral

Atakaş Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Sackey, Falette, Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro, Benzia, Sadık Baş, El Kaabi, Diouf

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Campi, Haddadi, Buğra Çağıran, Mustafa Eskihellaç, Ndong, Zeffane, Azubuike, Barış Başdaş, Karim Hafez, Dicko

Hatayspor, dün kendi evinde Malatyaspor’u 5-2 yendi. Oyuna, Malatyaspor başladı. Rakip kalede ilk tehlikeyi yaratan ise Hatayspor oldu. 7.dakikada Benzia’nın ortasında, Adekugbe yakın mesafeden topa dokunamadı.

Malatyaspor, Hatayspor kalesine, ilk kez 17.dakikada tehlikeli şekilde geldi. Buğra Çağıran’ın şutunda kaleci Munir başarılıydı. 21.dakikada Hatayspor’un ilk golü geldi. Benzia, soldan ortaladı. El Kaabi, topu önce yere indirdi,  sonra zor pozisyonda olmasına rağmen, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 1-0.

Maçın 25. dakikasında, Hatayspor, frikik kazandı. Benzia, 26-27 metreden topu 90’a takarak, ağlara gönderdi, 2-0. Maçın 34. dakikasında, sağ taraftan Benzia, yerden bir pasla El Kaabi’yi gördü. Bu futbolcu da şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 3-0. İlk yarıyı, Bordo-Beyazlılar, 3-0 önde kapattı.

2.yarıya, Malatyaspor golü düşünerek başlarken, Hatayspor, ilk 7-8 dakikada oyunu kendi sahasında kabul etti. 54.dakikada, Hatayspor, bu yarıda rakip kaleye ilk kez gitti. Adekugbe, kaptığı topla takımını atağa kaldırdı. Ortasında, Sadık Baş’ın vuruşunda, top auta gitti. 66.dakikakada, Hatayspor’da Benzia ile Ribeiro çıktı, Louis ile Mehdi girdi.

68.dakikada, konuk ekibin atağında, top, ceza yayı üzerinde Kamil Ahmet’in eline çarptı. Hakem, “VAR” uyarısıyla, topun ceza sahasında elle temas ettiğini söyledi ve penaltıyı gösterdi. Atışı, Campi kullandı ve gole çevirdi, 3-1.

Maçın 74.dakikasında, Hatayspor gole çok yaklaştı. Soldan yapılan ortada, Diouf’un kafa vuruşunda top, auta gitti. 76.dakikada, Malatyaspor 2.gole çok yaklaştı. 3 pasta, kale sahasında, Kaleci Munir mutlak bir golü önledi. 80.dakikada, Hatayspor’un defans hatasında, Azubuike, kaleci Munir’i de çalımlayarak, topu ağlara gönderdi, 3-2.

Skoru tehlikeye sokan Hatayspor, yeniden işi ciddiye alırken, 81.dakikada Diouf ile Sadık çıktı, yerlerine Selimcan ile Saba girdi. 83.dakikada Mehdi’nin ara pasında, Saba, defansın arkasına sarktı. Yerden pasında, El Kaabi, topu ağlara gönderdi, 4-2.

Maçın 88.dakikasında, El Kaabi’nin pasında, Louis, topu ağlara gönderdi ve durumu 5-2 yaptı.

Maçta başka gol olmadı ve Hatayspor, dünkü maçı 5-2 kazandı. -Cemil Yıldız-