Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAYSPOR HEZİMETE UĞRADI 4-0

Bordo-Beyazlılar Fenerbahçe karşısında varlık

Bordo-Beyazlılar Fenerbahçe karşısında varlık gösteremedi. 4-0’lık yenilgi ile sahadan ayrıldı

Hatayspor, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’ye 4-0 yenildi.Oyuna Fenerbahçe başladı. Rakip kalede ilk tehlikeyi yaratan da Fenerbahçe oldu. 4.dakikada uzun topa hamle yapan Batshuayi, ileri çıkan Erce’nin üzerinden topu aşırttı. Ancak top auta çıktı. 2 dakika sonra Fenerbahçe’nin sağdan gelişen atağında Osayi orta sahadan topla ileri çıktı. Ceza yayı üzerinden şutunda kaleci Erce başarılıydı. Bu dakikalarda ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla Hatayspor kalesinde tehlikeli oluyordu. 7.dakikada Hatayspor ilk kez rakip kaleye gitti. Gole de çok yaklaştı. Ruben Ribeiro’nun ara pasında, Saba defansın arkasına sarktı. Kaleci Altay ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu iyi değildi, top auta çıktı. 2 dakika sonra bu kez Saba’nın ara pasında, El Kaabi topu Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Hakem ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

19. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Rossi kornerden ortaladı, King altı pasın köşesinden iyi yükselerek kafayla topu Hatayspor ağlarına gönderdi 1-0.

Golden 1 dakika sonra Hatayspor atağa kalkarken top kaptırdı. King, golle burun buruna geldi. Kaleci Erce ayaklarına yatarak tehlikeyi önledi. 1 dakika sonra Rossi, bu kez sağ çaprazdan topu kaleye gönderdi. Erce köşeden çıkardı.

26. dakikada Fenerbahçe’nin atağı Ferdi ile soldan gelişti. Ara pasında Rossi aut çizgisinden ortaladığı Batshuayi ile topu Hatayspor ağlarına gönderdi 2-0. Golden 3 dakika sonra Hatayspor defansının hatalı geri pasında topu yakalayan İrfan Can, Kaleci Erce’nin üzerinden aşırttı, kaleye giden topu Burak çizgiden çıkardı. 32.dakikada Zajc enfes şut attı, Erce köşeden çıkardı. 38. dakikada Ferdi’den topu söken El Kaabi, boş kaleye atamayarak takımını mutlak bir golden etti. İlk yarıyı Fenerbaçe 2-0 önde kapadı.

Hatayspor, 2. yarıda Ze Luis, Ruben Ribeiro ve Adekugbe’nin  yerine Bertuğ, M. Mert ve Engin’i oyuna alarak başladı. 46. dakikada El Kaabi, kaleci Altay ile karşı karşıya kaldı, mutlak golü atamadı. 1 dakika sonra bu kez Bertuğ sağdan ortaladı, M. Mert ile El Kaabi, kale önünde topu ağlara gönderemedi. 49.dakikada, Vranjes’in hatasında Batshuayi, Kaleci Erceyi geçti, boş kaleye gönderdi. Vranjes inanılmaz çevik hareketle kaleye giren topu önleyerek hatasını telafi etti. Kornerden gelen topta da Erce, King’in şutunu köşeden çıkardı. 60.dakikada Fenerbahçe’de İrfan Can ile Rossi çıktı, Lincoln ile Mert Hakan oyuna girdi. 3 dakika sonra da Hatayspor’da Saba yerini Kevin Soni’ye bıraktı. 68. dakikada Fenerbahçe atağında King ortaladı, Burak sert vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi, Ancak hakem daha önce ofsayt olduğunu belirterek golü iptal etti. 78.dakikada Burak sakatlandı yerine Falette girdi. 79. dakikada Onur, altıpastan topu kaleci Altay’ a teslim etti. 86. dakikada Rayane Aabid’in hatalı geri pasında Serdar Dursun topu ağlara gönderdi. 3-0.

Maçın uzatma dakikalarında 90+5’te Fenerbahçe korner kullandı. Gustavo kale sahasında topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe önünde Hatayspor 4-0’lık yenilgi ile sahadan ayrıldı.  -Cemil Yıldız-