Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hatayspor Küme Düşme Hattında Yer Almayacak”

Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı

Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, 2024-2025 sezonunun ikinci yarısında ev sahibi statüsünde oldukları maçları Hatay’da oynamayı hedeflediklerini belirterek, “Kimse merak etmesin, Hatayspor küme düşme hattında yer almayacak.” dedi.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerin ardından ligden çekilen ve geçen sezonu 41 puanla 15. sırada tamamlayan bordo-beyazlı takım, sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor.
Hatayspor, ev sahibi statüsündeki maçlarını şu anda Mersin’de oynuyor. Ancak 28 Haziran’daki seçimli olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Levent Mıstıkoğlu, takımın maçlarını tekrar Hatay’da oynamasını hedeflediklerini ifade etti. Bu kapsamda İskenderun ilçesindeki Sarıseki Stadı’nı Süper Lig’e uygun hale getirmeye çalıştıklarını söyleyen Mıstıkoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bir görevli istediklerini ve stadyumu denetlemek üzere bu hafta içinde geleceğini belirtti.
Mıstıkoğlu, “Süper Lig maçlarını bu stadyumda oynayabilmek için yapılması gerekenleri öğreneceğiz. Eksiklikleri en kısa sürede tamamlayarak, en geç sezonun ikinci yarısında maçlarımızı İskenderun’da oynamayı planlıyoruz. İlk yarıyı ise Mersin’de oynamak zorundayız” dedi. Ayrıca Mıstıkoğlu, takımın bir an önce Hatay’a dönmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini vurguladı. (Mehmet Durmaz)

deneme bonusu veren siteler