Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor, Özbalta İle Anlaşmaya Çok Yakın

Bordo-Beyazlı Kulübün, geçtiğimiz Perşembe

Bordo-Beyazlı Kulübün, geçtiğimiz Perşembe gününden beri görüşmelerde bulunduğu Teknik Direktör Serkan Özbalta ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Güvenilir bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre, Hatayspor’un yeni teknik direktörü ile büyük oranda anlaşma sağlandı, yüzde 70’lik bir oranla da anlaşma imzalanacak. Ancak Özbalta’nın, önerilen rakamı çok düşük gördüğü ve bunun için düşünmek istediği kaydedildi.

Hatayspor kurmayları ise görüşmelerle ilgili bilgi vermezken, kulübün yeni sezon hedeflerinden birinin küçülme olduğu, bu anlamda tüm transferlerin de kulübün çıkarlarına uygun, en ekonomik bütçe ile yapılmaya çalışılacağı belirtiliyor.

Hatayspor, Teknik Direktör Serkan Özbalta ile geçtiğimiz Perşembe akşamı uzun bir görüşme yaptı. Yönetim Kurulu, ertesi gün sabah yine toplandı. Yönetim, iki günde gerçekleştirdiği toplam 16-17 saatlik toplantılarda, teknik direktör konusunu en ince ayrıntılarına kadar masaya yatırdı.

Hatayspor’da, muhtemelen bugün ya da en geç yarın sabaha kadar, Serkan Özbalta ile anlaşma olmaması durumunda, B ve C planlarının devreye sokulacağı, mesaj gönderen ya da kulübün yapısına uygun olduğu düşünülen yeni isimlerle temasa geçileceği belirtiliyor. -Cemil Yıldız-