Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Perşembe Günü Kampa Giriyor

Hatayspor yeni sezon hazırlıklarına

Hatayspor yeni sezon hazırlıklarına 2 gün sonra başlıyor. Kurban bayramı ikinci gününde bordo-beyazlılar İstanbul’da bir araya gelecek.

Hatayspor’un yeni sezon kampı 29 Haziran ile 10 Temmuz tarihlerinde ilk etap olarak İstanbul’da TFF’ye ait RİVA tesislerinde gerçekleşecek.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere 1. Lig kulübü Hull City 9 Temmuz’da Hatayspor ile öncesinde de Galatasaray ile maçlar oynayacak Türk iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Türkiye’ye gelecek. 2-12 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde hazırlık kampı gerçekleştirecek olan İngiliz ekibi, “Corendon Summer Tour 2023” kapsamında Galatasaray ve Atakaş Hatayspor ile dostluk maçları oynayacak. 5 Temmuz Çarşamba günü Kocaeli Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Hull City, 9 Temmuz Pazar günü Atakaş Hatayspor ile gerçekleştireceği hazırlık maçı öncesinde de Riva’daki kampta hazırlıklarına devam edecek.