Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor, Şampiyon için hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor’da hedef, puan ya da puanlar!

Spor Toto Süper Lig 36. Haftasında, 6 Mayıs Cuma günü sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor, bu önemli maçın hazırlıklarına başladı.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Bordo-Beyazlılar, Osman Çalgın Tesisleri’nde Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde çalıştı. Antrenmanda, Altay maçında 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular yenilenme idmanı yaptı, diğer futbolcular ise pas ve dar alan çalışması gerçekleştirdi. Basına kapalı idman, 1 saat 15 dakika sürdü.

-KALECİ FARKI-

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor’un Hatayspor ile karşılaşmasında Uğurcan Çakır’ın performansı merak konusu. Trabzonspor, geride kalan 35 haftada 31 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Uğurcan Çakır, 33 maçta 28 gol kalesinde görürken, Erce Kardeşler 1 maçta 3 gol yedi. Arda Akbulut da oynadığı 1 maçta kalesini gole kapadı. Bordo-Mavili takımın kaptanı, 33 maçın 11’inde kalesini gole kapatırken, bir maçta en fazla 2 gol kalesinde gördü. -Cemil Yıldız-