Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Taraftarından TFF Başkanına Mesaj: “Adaletsizliğe Karşı Uyarı

Antakya’da STK başkanlığı yapan

Antakya’da STK başkanlığı yapan Mehmet Alakuş, Hatayspor’un Süper Lig’de bugüne kadar haksızlığa uğradığını belirterek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye sert bir mesaj gönderdi. Alakuş, Hatayspor’un Çaykur Rizespor maçı ve diğer kritik karşılaşmalarda adaletsizlik yapılması durumunda bunun altından kalkılamayacağını vurguladı.

Mehmet Alakuş’un açıklaması şöyle:

“Buradan TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’ye sesleniyorum: Bugüne kadar Süper Lig’e istediğin ayarı çektin, hatta kendi memleketinin takımını da ateş hattından aldın ama bugüne kadar Hatayspor’u harcadın, hakkını yedirdin. Hatay halkı iyiliği de unutmaz, kötülüğü de. Gerekirse musalla taşında bile gelir sana hakkını helal etmez.

Şimdi gelelim bu haftaki senaryolara. Normal şartlarda Hatayspor’un küme düşmesi fizik kurallarına aykırı gözüküyor ama bu fizik kuralları tersine işlerse sen bu vebalin altında kalırsın. O zaman ne yapman lazım? Bu haftaki kritik maçlar için devletimizden yardım istemen gerekiyor. Mesela telefon trafikleri, içi para dolu çantalar, hatır işleri gibi birçok örneği çoğaltabiliriz. Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT ve Cumhuriyet Savcılarından yardım isteyebilirsin.

Ben Rahmaniyim diyorsan, futbolu anlayan cumhuriyet savcılarımız bu maçları tribünden izlesin. Talep et bunu, Sayın Başkan. Çok zor bir şey değil. Savcılarımız tiyatroyu gözünden yerinde canlı görsün, zaten bir kanaate varırlar. Bak, Sayın Başkan, bu memleket sahipsiz değil. Bu memlekette çok seyid yaşamış ve tohumları hala bu topraklarda yaşamakta. Yanlış bir şey olursa hayat boyunca bu insanların vebali üstünde olur. Senden yalnızca adalet istiyoruz. İki takıma bir puan lazım, öbürünü de bir puan kurtarıyor gibi senaryoları duyuyoruz. Sakın Hatayspor üzerinden bu oyunlara izin vermeyin. Saygılarımla.”

Mehmet Alakuş’un bu sert ve açık mesajı, Hatayspor taraftarlarının ligin son haftasında adaletli bir mücadele beklentisini güçlü bir şekilde dile getiriyor. Taraftarlar, Hatayspor’un hakkının korunmasını ve ligde kalma mücadelesinde adil bir zeminde yarışmasını istiyor. – İlyas Yiğit-