Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Yenildi 0-1

Bordo-Beyazlılar, bu sezon sahasında

Bordo-Beyazlılar, bu sezon sahasında ilk, Lig’de 2.yenilgisini dün Gazişehirspor önünde 1-0 ile aldı.

Hatayspor, özellikle ilk yarıda ürkek oynadığı rakibi önünde maç boyunca 2 gol pozisyonu bulabildi, ancak kullanamadı. Konuk ekibin golü 63’te geldi.

HAKEMLER: KutluhanBilgiç*** Bahtiyar Birinci*** H.Emre Çelimli***
HATAYSPOR: Akın**Kubilay**Selim**
(Gökhan**) Yılmaz**Mesut**Sadi***
Sinan**(Mirkan**)
Yusuf***Murat**Silva**
Caner**(Kurkishko**)

Hatayspor, dün kendi evinde Gazişehir Gaziantepspor ile mücadelesinde sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Özellikle ilk yarıda rakibi önünde oyunu kendi alanında kabul eden Hatayspor, maç boyunca 2-3 pozisyon bulabildi, bunları da kullanamadı. Maçta ilk yarı golsüz sonuçlandı. Maçın tek golü 63.dakikada geldi.
Oyuna konuk ekip başladı. 4.dakikada ise, Selim, konuk ekibe sahasında pres yaparak kazandığı topta kaleye istediği gibi vuramadı
8.dakikada, Caner sol çaprazda uygun pozisyonda iyi vuramadı. 31.dakikada, Rıdvan, konuk ekip adına sağdan zarif çalımlarla ceza sahasına girdi, vuruşu ise aynı güzellikte değildi. 37.dakikada Hatayspor frikik kullandı. Karambolde, Yusuf kafa ile 6 pasta kaleye gönderdi, kaleci uçarak kornere attı. Maçta 45+2’de Yılmaz’ın enfes şutunda kaleci aynı güzellikte topu kornere gönderdi. Devre 0-0 son buldu.
İkinci yarının başında, 56.dakikada, Caner yerini Kurskhisko’a bıraktı. 61.dakikada, Sinan, Hatayspor adına önemli bir fırsatı kullanamadı. İyi hareketlerle rakip kaleye yaklaşan Sinan, iyi vuramadı ve golü kaçırdı. 63.dakikada, Hatayspor kalesindeki karambolde İgor son vuruşu yapan isim oldu ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.
Golün şaşkınlığını atamayan Hatayspor, ancak son 10 dakikada rakibe baskı kurabildi. Son 15 dakikada, Sinan yerini Mirkan’a, Selim yerini Gökhan’a bıraktı. 81.dakikada Tom uygun pozisyonda golü atamadı. 90+1.dakikada Hatayspor firik kullandı. Mirkan, kale sahasında vuramadı ve mutlak bir gol kaçtı. Maçı da konuk ekip 1-0 kazandı ve Hatayspor, bu sezon 2. yenilgisini, kendi evinde de ilk yenilgisini aldı.
-Cemil Yıldız-