Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’a moral baklavası

31 Asi Gençlik Hatayspor

31 Asi Gençlik Hatayspor Taraftar Derneği, bu sezon da geleneksel baklavalı ziyaretlerini sürdürecek. Dernek Başkanı Songül Taşdelen, 19 Ağustos Pazartesi akşamı Mersin Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde Hatayspor’un teknik direktörü Özhan Pulat ve oyuncularına moral vermek amacıyla baklava ikramında bulundu.
Mersin’de Hatayspor’un idmanını takip eden Taşdelen, beraberindeki baklavaları teknik direktör Pulat’a teslim ederek, Kasımpaşa maçında başarı diledi. Taşdelen, “Teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Özhan hocamızın göreve gelmesiyle geçen yıl Hatayspor kümede kalmayı başarmıştı. Bu takımı üst sıralarda tutacağına inanıyoruz. Pazartesi akşamı oynanacak Kasımpaşa maçında tribünde yerimizi alarak, 90 dakika takımımızın yanında olacağız. Biz iyi gün taraftarı değiliz; zor günde de takımımızın yanında olduk. Hatayspor bizim sevdamız” dedi.
Teknik direktör Özhan Pulat, taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, tüm taraftarları takımın yanında olmaya devam etmeye çağırdı. Pulat, “Yeni sezonda amacımız takımı üst sıralara taşımak. Taraftarımızdan tek isteğim destek ve tribünleri doldurmaları. Geçen yıl bu birlikteliği sağladık, yeni dönemde de aynısını yapmalıyız. Taraftarımıza verdiği moral ve ziyaret için teşekkür ediyorum. İnşallah Kasımpaşa maçını kazanarak, ligdeki ilk galibiyetimizi taraftarımıza armağan etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-