Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da 5 Sakat

Dıallo Bugünkü Maçta Yok

Dıallo Bugünkü Maçta Yok

Hatayspor’un, bugünkü Elazığspor maçı öncesi, 2’si ilk 11’de olmak üzere 5 futbolcusu sakat. İki haftadır sakat olan Mirkan’ın henüz iyileşmediği, takımın en formda futbolcusu olan Diallo’nun da hafta içi antrenmanda sakatlandığı ve bugünkü maçta kadrodaki yerini alamayacağı belirtildi.
Hatayspor Kulübü Doktoru Ali Gök, takımdaki sakat 5 futbolcu ile ilgili bilgileri şöyle sıraladı:
“Sadio Diallo… Hafta içi yapılan antrenmanda, sağ arka adale alt kısmında zorlama hisseden oyuncumuz idmanı yarıda bıraktı. Oyuncumuzun çekilen MR sonucunda, sağ arka üst adale yapışma bölgesinde 2. derece zorlanma tespit edildi ve buna yönelik tedavisine başlandı. Yaklaşık olarak 4-5 hafta sonra takıma katılmasını bekliyoruz.
Dmytro Korkishko… Osmanlıspor maçının son dakikalarında sol arka adalesinde zorlanma yaşayan oyuncumuza, yapılan tetkikler neticesinde kas zorlanması teşhisi konulmuştur. Gerekli tedavisine hemen başlanmış olup, yaklaşık olarak 2-3 hafta sonra takıma katılmasını bekliyoruz.
Mirkan Aydın… 24.09.2018 günü yapılan antrenmanda sağ ön üst adalesinde zorlanma meydana gelen futbolcumuzun tedavisi devam etmektedir. Hafif ağrıları devam eden oyuncumuz, bireysel çalışmalarına devam etmektedir. Oyuncumuzun kısa bir süre içinde takıma katılmasını planlamaktayız.
Abdou Karim… Uzun bir süredir kasık bölgesinde ve kalçasında zorlanma ve ağrıları olan oyuncumuzun tedavisinde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bireysel olarak salon ve saha çalışmalarına devam eden oyuncumuzun yaklaşık olarak 10 gün sonra takıma katılmasını bekliyoruz.
Bakary Nimaga… Kasık bölgesinde ağrıları devam eden oyuncumuz, kendi isteğiyle yurt dışındaki doktoruna görünmek üzere gitmiştir. Oyuncumuzun son durumu önümüzdeki hafta içi netlik kazanacaktır.” -Cemil Yıldız-