Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da Altyapı Atağı

Eski futbolcu, teknik direktör

Eski futbolcu, teknik direktör MEHMET KAKİL, yardımcı antrenörü ve 3 genç futbolcu ile beraber Filipinler yolunda…

Hatayspor Futbol Kulübü, uluslararası alanda büyük bir proje başlattı. Kulübün eski futbolcusu, gol kralı, teknik direktörü Mehmet Kakil, beraberinde Antakyalı Antrenör Levent Öztürk ile Gelişim Ligi futbolcusu 3 genç yetenekle birlikte Filipinler’e gidiyor.

Hatayspor altyapısında teknik direktörlük yapan Mehmet Kakil ve yardımcısı Levent Öztürk ile yine altyapıda top koşturan futbolcular Nazım Özcan, Arda Çınkır ve Mert Altınöz, Filipinler’de bulunan Hataylı İş İnsanı Uğur Taşçı’nın sahip olduğu futbol kulübü Cebu FC’ye transfer oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın açıklamasına göre, Teknik Direktör Kakil ile yardımcısı Öztürk ve futbolcuların görev alacağı takım, Filipinler’in Süper Ligi PFL’de yer alıyor.

Başkan Savaş, transferin, genç futbolcuların tecrübe kazanmaları için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Savaş, uluslararası altyapı atağı şeklinde tanımlanabilecek girişimle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Değerli sporseverler, bugün, Hatay adına ve futbol adına çok önemli bir gün. Filipinler’in Cebu FC takımına hem hoca, hem yardımcı hoca, hem de 3 tane sporcu gönderiyoruz. Hataylı İş İnsanı Uğur Taşçı, takımın sahibi. Hocalarımız, ilk etapta, Eylül ayına kadar bu takımı çalıştıracaklar. Hataylı gençlerimizi göndermenin gururunu yaşıyoruz. Hatay futbolu, Türk futbolu, Filipinler’e kadar uzanıyor. Orada her iki hocamıza ve gençlerimize başarı diliyorum.”

Uluslararası altyapı atağı ile ilgili açıklama yapan eski futbolcu, teknik direktör Mehmet Kakil ise şunları söyledi:

“Hatayspor Projesi kapsamında, Filipinler Cebu Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Yardımcı Antrenör olarak Levent Öztürk ile 3 futbolcu kardeşimi yanımda götürüyorum. Iki camiaya da hayırlı olmasını dilerim.”

Hatayspor Yöneticisi Aydın Toksöz ve Altyapı Sorumlusu Mithat Baklacı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’a, bu önemli organizasyonu gerçekleştirmesi yanı sıra katkılarından dolayı teşekkür ederek, transfer olan teknik ekip ve futbolcularına başarı diledi.

Bu arada Mehmet Kakil’in yardımcısı olarak Filipinler’e gidecek olan ekipte, yardımcı antrenör olan Levent Öztürk de süreçle ilgili şunları söyledi:

“Hataysporumuzun projesi kapsamında, Filipinler’in Cebu FC takımıyla, Teknik Direktör Mehmet Kakil Hocam ile birlikte, yardımcı antrenör olarak anlaşmış bulunmaktayız. Ayrıca Hatayspor’un profesyonel futbolcuları olan Mert Altınöz, Nazım Özcan ve Arda Çinkir ile de anlaşma sağlanmıştır. Bu göreve bizi layık gören Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, Hatayspor Onursal Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfu Savaş’a çok teşekkür ederiz.”

-Cemil Yıldız-