Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da Antalyaspor maçı taktiği:

Savunma ve Zaafiyetten Yararlanma…

Savunma ve Zaafiyetten Yararlanma…

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bugünkü Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, güçlü, ligin iyi oynayan ve son 9 haftasında yenilgisi olmayan bir ekiple mücadele edeceklerini söyledi. Hatayspor teknik patronu Erdoğan, “Biz, hem onlara karşı nasıl bir savunma yapacağız, hem de zaaflarını nasıl değerlendirebiliriz, onu uygulamaya çalışacağız” dedi.

Bordo-Beyazlı ekibin Cumartesi günkü idmanı öncesi gazetecilerle bir araya gelen Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bugünkü deplasmanda iyi bir rakibe karşı oynayacaklarını, rakibin, ara transfer döneminde özellikle Fernando Martins ve Luiz Adriano’yu kadrosuna katarak, mevcut kadrosunu daha da kaliteli duruma getirdiğini kaydetti.

Erdoğan, Antalyaspor’un, geriden oyun kurarak bilinçli oynayan takımlardan biri olduğunu belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

“Biz, hem onlara karşı nasıl bir savunma yapacağız, hem de zaaflarını nasıl değerlendireceğiz, ona yönelik son 3 günde çalışmalarımızı yaptırdık. Bugün antrenmanımızı yaparak, yarın inşallah Antalya’ya giderek, son antrenmanımızı akşam Antalya’da yapacağız. Hazır bir şekilde maça çıkıp, oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz.” -Cemil Yıldız-