Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hüseyin Yıldırım

Hatayspor’da bu hafta

Bu sezon Süper Lig’de rakiplerine en fazla gol pozisyonu veren takım olan Hatayspor, geçen hafta kırmızı kart gören as oyuncuları Kilama ve sakat olan orta saha Massango’dan yoksun olarak çıktığı maça, takım olarak kötü savunmasına ve ruhsuz mücadeleye eklenince sahadan 3-0 gibi net bir skorla mağlup ayrılması hiç sürpriz olmadı. Maçla ilgili taktik ya da ilk 11 tercihi konuşacak bir durum yok maalesef. Kadro derinliğindeki zafiyet hala devam ederken, transferlerin de yetişmemesi Özhan Hoca adına şanssızlık. 15 günlük milli aranın hem takımın toparlanmasında hem de yeni gelecek oyuncuların adapte olmasına Hızır gibi yetiştiğini söyleyebilirim.

Maçtan önce destek çağrısında bulunan ve maç sonu mahçup şekilde mağlubiyet için özür dileyen Özhan Hoca’nın hırsının ve azminin zamanla takıma pozitif olarak döneceğinden şüphem yok, biraz daha sabır sadece.

Hatayspor yönetimine birkaç soru sormak istiyorum: Bugün ilk isabetli şut 66. dakikada gelmişken, bonservisi elinde olan Boupendza’yı hala Hatayspor’a layık görmüyorlar mı? Ayrıca dikkatimi çeken ve hiç anlam veremediğim bir durum var: Ligin 4. haftası olmasına rağmen Hatayspor’un neden sırt ve göğüs sponsoru yok? Transferin gecikmesini anlayabilirim sponsor bulamamak kabul edilebilecek bir şey değil. Bunun cevabını kim verebilecek? Gerçekten çok merak ediyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER