Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da İlk Atak;

Musa, Bugün İmza Atıyor…

Musa, Bugün İmza Atıyor…

Hatayspor, dış transferde ilk atağını sonuçlandırıyor. Bordo-Beyazlılar, 3 gün önce görüşmeyle başladıkları Konyaspor’lu Musa Çağıran olayını bitirdi. Musa Çağıran ile Hatayspor’un her konuda anlaştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Konyaspor’da serbest kalan Musa Çağıran’ın bugün erken saatlerde Hatay’da olması bekleniyor.

MUSA ÇAĞIRAN KİM?

Musa Çağıran, Türk futbolcu. Profesyonel kariyerine Altay’da başladı, Altay’dan Galatasaray’a transfer oldu, Galatasaray’dan kiralık olarak Konyaspor’a gitti. 2011-12 sezonunda Galatasaray’a döndü. Fakat transfer sezonunun son gününde Bursaspor’a transfer oldu. Geçen sezon Konyaspor formasıyla 12 Süper Lig maçına çıktı. Orta saha oyuncusu, 29 yaşında.

KONYASPORLULAR ÜZGÜN

Konyaspor taraftarları, futbolcu Musa Çağıran’ın ayrılmasına üzgün. Taraftarlar, futbolcunun, çok karakterli ve çalışkan bir sporcu olduğu görüşünde.

İşte o görüşlerden bazıları:

Recep Dülger: Gittiğine tek üzüldüğüm futbolcu bu. Hem karakterli, hem bileklerine çok hakim bir futbolcuydu. Defans ve orta sahada iyi işler çıkardı. İnşallah Hatay’a onu gönderenleri çok mahcup eder.

Ahmet Içöz: Adam gibi adam, Musa Çağıran. Nerede oyna dedilerse, oynadı. Hiç sırıtmadı. İnşallah başarılı olur. Çok üzüldüm gittiğine.

Yusuf Kardaş: Yolu açık olsun, karakterli insan.

İsmail Yaldır: Konyaspor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz, ama ben taraftar olarak Musa’yı çok egoist görüyorum. Konyalı kendisi, ama kaç kere çağırdık fotoğraf çekinmek için, dönüp arkasına bile bakmadı. Benim diyen futbolcuların hepsiyle fotoğrafım, muhabbetim var! Yeni kariyerinde başarı dilerim.

Ramazan Bişkin: Başarılar, adam gibi adam.

Nebi Ünalan: Çok kötü oldu.

Hikmet Can Ertürk: Yolu açık olsun, umarım Hatay’da başarılı olur.

Süleyman Cemali: Teknik bir oyuncu değil, ama tam bir görev adamı. Konyaspor’da istediği süreyi alamadı. Zira o bölgede çok iyi oyuncular vardı.

Hatayspor cephesindeki mesajlar da şöyle:

Hamit Küçük: Her iki tarafa da hayırlı olsun. Musa Çağıran’a Hatayspor’da başarı dilerim.

Rağıp Çevik: Hayırlı olsun. Hırslı bir topçu.

-Cemil Yıldız-