Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemil Yıldız

HATAYSPOR’DA VOLKAN DEMİREL BİLMECESİ..

Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in görevi bıraktığı ile ilgili spor basınında yer alan bir haber yankı yarattı ancak ortalığı da karıştırdı..
Volkan Demirel, işlerin iyi gitmediği Hatayspor’da son Beşiktaş yenilgisi sonrası yorumunda esasen işlerin iyi gitmediğini oluşan tablonun sorumlusunun kendisi olduğunu zira bu futbolcuları getiren, kadroyu kuranın kendisi olduğunu belirterek; ”Futbolcularla oturacağız konuşacağız ne yapabiliriz? diye Ona göre bakacağız” açıklamasıyla zaten istifa edeceğinin sanki sinyalini vermişti..
Haber doğru olabilir olmayabilir de.. Ama ben bizatihi yaşadığım bir olayı bu vesileyle sütunlara aktarmak istiyorum..
Pazartesi günkü Hatayspor-Beşiktaş maçından birkaç saat sonra yani 02.00 sıralarında Volkan Demirel kulüp teknik heyetinden 2 kişi ile beraber Adana havaalanına girdi, X-Ray cihazından bavulunu ve kendisi geçerken yüz ifadesi moralsiz ,düşünceli olduğunu zaten göstermekteydi.. Volkan Demirel ile aynı uçakta birlikte İstanbul’a uçtuk..Volkan Demirel, maçtan birkaç saat sonra geldiği Adana havaalanında doğruca köşeye çekildi ve moralsiz düşünceli bakışlarıyla çevreyi süzdü.. Salona girerken o sırada futbolculardan Oğuzhan Matur, Hodzij, Maksimoviç ile Fernandes de havaalanı salonunda oturmaktaydı. Yanlarından geçti, hafifçe futbolculardan birine yine hafif tebessümle dokundu ve arka tarafa geçti. İşte o sırada 4 Hatayspor’lu futbolcu önlerinden geçen teknik direktörlerine karşı en ufak bir tepki göstermedi yani ayağa kalkmadı,yüzleri gülmedi ellerinde telefonla ilgilenmeye devam ettiler.Bunu maç sonrası futbolculara ağır eleştirilerde bulunmuş olabileceğine bağlıyorum….
Bu sırada Volkan Demirel köşesinde oturmuş uçağın kalkış saatini beklemeye başladı. Yakınındaki yabancı bir kişi kendisiyle konuştu ancak Volkan Demirel’in modu hiç te öyle bir ortam için uygun değildi..
Nihayetinde 1 saati aşkın süre geçmişti ki, THY görelileri uçağın hazır olduğunu yolcuların uçağa gitmesini söylerken tamamen dolu uçağa binmek üzere uzunca kuyruk oluştuysa ad Volkan Demirel en sonda kimseler kalmayınca yerinden kalktı ve kontrolden geçip uçağa bindi,
Adana havalimanındaki diğer gözlemim de şu:
Hatayspor 2. başkanı Aydın Toksöz ile de karşılaştım, selamlaştık, Bilet bulabilirse İstanbul’a gitmek istediğini söyledi , bilet satış yerine doğru yöneldi.Ancak bilet bulamadı.. Onun da morali bozuktu.. Takımın ligden düşebileceği ile ilgili endişelerimi paylaştım o benim kadar kaygılı değil, herşeyin düzeleceği modunda idi..
Volkan Demirel’i sordum “Çok moralsiz” demekle yetindi
Beşiktaş maçından sonraki açıklamaları ve Hatayspor kulübünün dün ınternet sitesinde moralsiz, düşünceli fotoğrafı ile(Başka fotoğraf bulanamaz mıydı?) teknik direktör Volkan Demirel’in sadece “Hocamız” paylaşımı ile konulması da beni şaşırtmadı değil.
Neyin izahı bu? Ne demek isteniyor?
Futbolculardaki form düşüklüğü ve kulüpteki birçok gelişmeyi ileriki süreçte paylaşma zamanının gelip geçmekte olduğunun bilincindeyim. Onun da zamanı gelecek
Ancak kulübün doğru dürüst yönetsel ve teknik gelişmelerini spor kamuoyu ile paylaşacak bir yöneticisi olmaz mı?
Siz süper lig takımısınız..Kulüple ilgili bilgileri doğru şekilde öğrenmek sporseverin, taraftarın en doğal hakkı..
Eğer siz kamuoyunu zamanında doğru şekilde bilgilendirmez iseniz, spor basını ve sosyal medyada sağda-solda dedikodular üretilmesi kaçınılmazdır Bunlar da kulübe zarar verir..
Şimdilik bu kadar..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER