Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’dan Altyapıya Büyük Önem

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç: “Altyapıya Ciddi Anlamda Destek Vereceğiz”

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet

Mustafa Ünal Uysal – Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor’un kulüp genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, gençliğe çok güvendiklerini ve altyapıya destek vereceklerini söyledi.

Ahmet Atıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatayspor’un Erzurum’daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirtti. Takımda herhangi bir sakatlık bulunmadığını ifade eden Atıç, “Takım ruhu çok iyi. Depremden çıkmış bir şehrin takımıyız. Önümüzdeki süreçte Hatay halkına sevinci daha fazla yaşatmak adına mücadele edeceğiz.” dedi.

Geçen sezonun kadrosunun daha oturmuş hale geldiğini vurgulayan Atıç, takımda mücadele hırsının ön planda olduğunu söyledi. Görev dağılımını düzgün bir şekilde yaparak takıma en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Atıç, “Özhan Pulat hocayla son dönemde yakaladığımız ivmeyi arttırarak devam ettireceğiz ve birbirimize olan güvenin tam olduğunu ifade etmek istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Atıç, oluşturmaya başladıkları kurumsallaşma süreciyle başarıya kenetlendiklerini vurgulayarak, Hatay’ın ve Hatayspor’un başarısı için çalıştıklarını belirtti. “Mersin ve Hatay halkı hep beraber kulübümüze, takımımıza sahip çıkacağız. Hatayspor’u bu ligin markalaşmış kulübü haline getireceğiz.” diye konuştu.

“Ciddi Anlamda Altyapıya Destek Vereceğiz”

Hatay’ın sporcu kaynağı bol bir kent olduğunu belirten Atıç, altyapıya büyük önem vereceklerini söyledi. “Gençliğimizi, çocuklarımızı sporla buluşturup, daha kalıcı çözümlerle spor camiasına katkı vermeyi düşünüyoruz. Altyapımıza, gençliğimize, şehrimizin çocuklarına çok güveniyoruz. Ciddi anlamda altyapıya destek vereceğiz. Özellikle futbol okullarıyla, akademi liglerinde yapılacak çalışmalarla bunu önümüzdeki günlerde kurumsal hale getireceğiz. Spor sadece Süper Lig’de aldığınız puanlar ya da başarı değil. Aynı zamanda bu topluma, toplumun gençlerine, kardeşlerimize yaptığımız hizmet de bizim için ayrı bir öneme sahip. Bu bağlamda altyapıyı ayrı bir yere koyuyoruz.” şeklinde konuştu. – Duygu Ertaş-