Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’dan hakem hatalarına tepki

Hatayspor Yönetim Kurulu, Galatasaray

Hatayspor Yönetim Kurulu, Galatasaray ile oynadıkları maçta yaşanan hakem hatalarına dair sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yönetim, VAR sistemindeki hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yaptı ve verilen hatalı kararların şehirlerinin psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Biz, yaşanan deprem felaketi sonrası sahaya sadece 11 futbolcu ile çıkan bir takım değiliz. Her şehir takımı gibi, o şehirde yaşayan herkesin desteği ve ortaya koydukları ruh ile sahaya çıkıyoruz. Ancak bir farkımız var: Bu fark, manen yaralı insanların desteği ile sahada mücadele etmemizdir. Şehrimizde yaşayan insanlarımızla karşılıklı bir sorumluluk duygusu ile sahada mücadele ediyor ve onlara bir maçlık sürede de olsa psikolojik destek vermeyi, kulübümüzün ve sahada mücadele eden oyuncularımızın en önemli görevlerinden biri olarak görüyoruz.”

Hatayspor, verilen her hatalı kararın şehrin psikolojisi üzerindeki olumsuz etkilerini gözlemlediklerini belirterek, VAR hakemlerini daha dikkatli olmaya çağırdı. – Volkan İcil-