Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’dan Samsunspor’a anlamlı mesaj

Hatayspor 20 Ocak 1989’da

Hatayspor 20 Ocak 1989’da Samsunspor Kulübü’nün geçirdiği trafik kazası sebebi ile anma mesajı yayınladı. Hatayspor Kulübü 20 Ocak 1989’da Samsunpor oyuncuları ve teknik ekibini taşıyan otobüsün geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Samsunspor teknik direktörü, oyuncuları ve takım otobüsü şoförünü rahmetle andı. Hatayspor X hesabından yayımlanan mesaj şu şekilde ;“20 Ocak 1989’da geçirdikleri trafik kazasında vefat eden Samsunspor teknik direktörü, oyuncuları ve takım otobüsü şoförünü rahmetle anıyoruz.”ifadeleri kullanıldı.

Samsunspor Futbol Takımı’nın 20 Ocak 1989’da geçirdiği trafik kazası, Türk futbol tarihinin kara günleri arasında yer alıyor. Sezonun ikinci devresinde Malatyaspor deplasmanına giden Samsunspor futbol takımının bulunduğu otobüs, Havza ilçesinde kamyon ile çarpışmış, kazada teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan yaşamını yitirmişti.

Karadeniz ekibi, kaza nedeniyle 1989 yılından itibaren kırmızı-beyazlı renklerine “siyah”ı da eklemişti. (Adil Yeşildağ)