Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’dan Şeffaflık Hamlesi: Transferler Açıklandı

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, transfer edilen oyuncularla ilgili bonservis bedelleri ve maaş bilgilerini kamuoyuyla paylaştı. HRT Akdeniz’de Ömer Cihangir’in sunduğu Spor Saati programında konuşan Atıç, Rusya’nın Krasnodar takımında forma giyen Jonathan Theophilus Okoronkwo’nun 600 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edildiğini ve oyuncuya yıllık 400 bin Euro ödeneceğini duyurdu. Okoronkwo’nun, Hatayspor Transfer Komitesi tarafından uzun süredir takip edilen bir isim olduğunu belirten Atıç, teknik heyetin oyuncudan yüksek beklentiler içinde olduğunu vurguladı.
Rapid Bükreş’ten transfer edilen sağ kanat oyuncusu Funsho Ibrahim Bamgboye ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını hatırlatan Atıç, bu transfer için bonservis bedeli ödenmediğini ve oyuncuya yıllık 360 bin Euro ödeme yapılacağını açıkladı. Anlaşma gereği Bamgboye’nin satılması durumunda Rapid Bükreş’e yüzde 15’lik bir pay verileceği belirtildi.
Cemali Sertel’i satın alma opsiyonuyla kiraladıklarını ifade eden Atıç, oyuncuya yıllık 6,75 milyon TL ödeme yapılacağını söyledi. Sezon sonunda teknik heyetin raporuna bağlı olarak Cemali’nin, 350 bin Euro bonservis bedeliyle Hatayspor’un oyuncusu olabileceği aktarıldı.
Kerim Alıcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını belirten Atıç, bu oyuncuya yıllık 6,8 milyon TL garanti ücret ödeneceğini duyurdu.
Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu’nun “şeffaflık” vurgusunu destekleyen Atıç, kulüp yöneticileri olarak taşıdıkları sorumluluğun farkında olduklarını ifade etti ve Hatayspor’un, Hatay’ın birleştirici gücü olarak daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını belirtti. – Yusuf Cemil Karaçay-